Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit skvrnu (zaschlé sperma)

Od: zaschlesperma odpovědí: 3 změna:

ahoy poraďte,

koupil jsem auto a na potazích sedadel jsou zaschlé skvrny, asi to budou nějaké tělesné tekutiny, zaschlé sperma.

Dále tam mám na bezpečnostním páse zatvrdlou žvýkačku.

pokud máte někdo nějakou radu jak se toho zbavit, tak sem s ní.

předem mooc děkuji.

JP

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

na žvýkačku třeba tenhle čistič: cistit.cz/...

a možná to vezme i to sperma, i když to musí jít teplou vodou a třeba mýdlem. jedině že by to bylo sperma supermanna a to by mohlo mít agresivní vlastnosti.;)

zaschlesperma
hodnocení

nad tím odstraňovačem žvýkaček jsem již uvažoval, tak to napatlam i na tu skvrnu. voda s mýdlem, ani práškem, ani wanishem se vůbec nechytá. Prý by mohl být i peroxid, ale to mám strach na to dát, aby to neudělalo ještě více škody:(

tak snad ještě někdo něco poradí.

tigrine*
hodnocení

0x

Ahojky, zak žvýkačka se dá odstranit poměrně jednoduchým způsobem - když se zmrazí, jde krásně oddrolit.Takže bych zkusila kostkou ledu zmrazit a pak tedy oddrolit.A ty potahy - já osobně bych si koupila nové... :) Nebo alespoň pokud by šly vyprat... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]