Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidělávání obrázků na zdi bez hřebíků

Od: moura odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

znáte někdo způsob ,jak pevně přidělat obrázky ne zeď bez přibíjení hřebíků? Možná existují nějaké lepící pásky či jiný způsob uchycení...Můžete mi poradit a popř. kde je to k dostání?

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

Oboustranná lepící páska. Nalepíte na rám obrazu zezadu nejlépe po celém obvodu a obraz přitisknete na zeď.

doplněno 08.08.11 12:55:

kancelarskepotreby.cz/...

jimi*

*palec*Dobrá rada, ale neni třeba pak opravit stěnu pokud budu chtit obraz umistit někde jinde?Nestrhne ta páska i omitku?

solenza*

Ano, musí se poté postupovat opatrně, to je nasné. Předpokládám, že obraz ale chtějí umístit na delší dobu a z nějakého důvodu nelze použít hřebíky. Nalepit obraz lze bez problémů třeba na palubky i dlaždice. Na zeď lze také nalepit obraz, ale musí se opatrně sundávat.

doplněno 08.08.11 13:12:

jasné :)

lui*

To není dobré řešení. Ještě jsem neviděl oboustrannou samolepku, která by po čase "neuzrála", a obrázky pak padají jeden po druhém, tak jak "zrají".

hodnocení

0x

Na panel jsem přilepoval takové háčky - plechová placička, která má takový zobáček-jakoby prdloužení té placičky, zahnuté do háčku. Odškrabal jsem malby a přilepil epoxydovou pryskyřicí přío na panel, placička sama je prakticky v rovine.Kduž jsem po nějaké době odraz převěcil, tak jsem celý háček přemaloval, nebylo to moc nápadné. A kdýž ho chci sundat úplně, tak jsem to holt urval a soádrou zarovnal a zamaloval jen malou plošku. Už nevím, kde jsem to sehnal, zkuste železářství nebo potřeby pro kutily, případně OBI a tak.

Něco podoného existuje i plastové, ale to vyčnívá víc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]