Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavěsit zvonkohru

Od: mejla* odpovědí: 4 změna:

dobrý den, potřebuji zavěsit zvonkohru z drahých kamenů, minerálů ke stropu.

Váha cca 0,5-0,75kg. osobně bych to zavěsil na háček, ale jaký, neobjevil jsem žáden průměr který by vypadal zároveň i trochu nehnusně.nejde samozřejmě o tvar, ale o to že jsem natrefil jen na průmery 6 a výše, což mi k tomu přijdfe naddimenzováno.je nějaký menší?

použít u takové váhy i hmoždinku?strop je z betonu.

dík

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ency*
hodnocení

2x

Já bych šel klasickou cestou - vrtáním. Pokud je to dobrý beton tak hmoždinka prům. 5 a vhodný háček.

mejla*
hodnocení

díkec, a jsou i menší hmoždiny jsou? i 4 mi přijde silná nechci tam zbytecne velky a tlusty hak aby visel u stropu...kdyz nebude zbyti tak pujdu i do tohoto...dík

olaf71*
hodnocení

2x

lustrháky se dělají od mini po háček třeba pro houpačku.

mejla*
hodnocení

diky podivam se po tom...vzdy je snazsi jak uz vim co aspon v pripadenm obchode hledat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]