Ano, používám. Mám takový ruční kovový s trnem. Stál jenom okolo stovky. Nezabere moc místa - není to další větší krám do domácnosti, který použijete jenom párkrát v roce.:D Je jenom třeba se s ním naučit zacházet - hlavně jak vkládat třešně do té jamky. A je fakt, že šťáva trochu vytéká - dělám to nad talířem. Navíc můžete vypeckováním odstranit i případné červíky. Ještě jsem viděla dražší stolní, s tím zkušenost nemám - tento je skladný a mně vyhovuje. doplněno 08.08.11 09:33:Když jsem hledala ten můj vypeckovávač, tak jsem našla zajímavý fígl na: toprecepty.cz/... višní - jelikož nevlastním žádný vypeckovač na višně / třešně, tak jsem většinou vypeckovávala jen ručně - nožem a vše okolo mě bylo zbarvené do červena. Minule jsem dumala, jak to udělat bez nepořádku a napadlo mě obyčené brčko a špejle. Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není nepořádek.Tento "odpeckovávač"dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Mám odskoušené toto moderni-domacnost.cz/... udělátko měla jsem ho půjčené od sestry a v podstatě jsem byla spokojená, nožem bych se z toho po ... la, jak jsem se dostala do grifu bylo to dobré, jen jsem musela vždy dávkovat po jedné třešni ale i tak mi to moc pomohlo!
Lidko dobrá finta , až zas bude sezóna, oslním svou nejdražší.
Ann, ten jsem měl na mysli a jsem rád, že funguje. Ještě jsem našel německý leifheit-shop.cz/... ale nevím, jestli to není ten samý princip jenom za vyšší cenu.
A jak probíhá to "dávkování po jedné"? Je to moc velký opruz?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.