Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemovitost - jak zjistit majitele

Od: pt® odpovědí: 5 změna:

Už se to na poradně probírala, ale nějak to nemůžu najít. Prosím, jak zjistím majitele nemovitosti, když vím jen adresu nemovitosti? Ví někdo stránku KÚ na netu? Děkuji. - stařenka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Je to jednoduché hledání: nahlizenidokn.cuzk.cz/... - buď podle čp. a nebo podle čísla parcely. V tomto případě to asi bude podle čp. *placni*

doplněno 07.08.11 19:44:

Napiš mi to na vnitřní poštu a já ti to přepošlu. Doplnila jsi i katastr? A nebo by to mohlo být číslo evidenční - vyzkoušej i to. A jestli to nepůjde, tak mi to napiš a bude to obratem. *hej*

pt®
hodnocení

Lidko, moc děkuji za rychlou reakci, ale když jsem tyto stránky otevřela, vypsala adresu nemovitosti, tak mi to neprozradí majitele nemovitosti. - stařenka

doplněno 07.08.11 19:46:

Lidko, už jsem to našla, je to na odkazu, děkuji. - stařenka

katastr2.cz/...

pak si hodně přiblížíte, potřebné místo, objeví se okénko "Informace o parcele - odkaz do KN

Nejbližší lokalizovaná adresa
Dolní Ples t. Vodní Ples 14
551 01 Rasošky

GPS: 50°1933.69 N, 15°5426.026 E

Odkaz na tuto mapu

" a s tím si snad již poradíte...

pt®
hodnocení

p. Milane, také děkuji. - stařenka

pt, není žač, pro Vás téměř nemožné...(řízek určitě ne)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]