Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit zápachu po spálenině

Od: hhanyzka* odpovědí: 2 změna:

Při požáru mi oblečení neshořelo, ale načichlo spáleništěm, takže je lehce k neupotřebení. Má někdo zkušenost, jak se toho zápachu zbavit?

Díky za radu

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

1x

Mám tuhle zkušenost také za sebou *plac*. Ten smrad nejde hned tak něčím "přetlouct". Nám tenkrát zbylo opravdu jen to načichlé oblečení. Takže jsme to vyprali a nosili i to načichlé *zed*. Až někdy po desátém vyprání to bylo jakžtakž k nošení.

A to, co bylo hodně smradlavý, to jsem po pár pokusech s vypráním vyhodila.

A perlička na závěr : Byly jsme s dcerou někde nakupovat, tohle "poničené" oblečení na sobě. Fronta u pokladny jako blázen. Najednou paní před námi začala nasávat vzduch *sok*. My koukaly do země, jako že nic *modla*. A ta paní najednou povídá ke své známé : Cítíš to? Tady má někdo domácí uzené. To ale krásně voní... *haha*

kosak*
hodnocení

0x

pozor, je to antikrist... a snaží se zbavit svého typického pekelného zápachu aby zapadnul *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]