Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlevnější elektřina v Praze

Od: suzuki15 odpovědí: 2 změna:

Mám elektřinu od PRE, uvažuji o přechodu k levnějšímu dodavateli a podle různých srovnávačů se zdá, že v Praze je nejlevnější od ČEZ Prodej - konkrétně jejich varianta "eTarif".

Je to pravda nejlevnější elektřina? Má přechod k ČEZu nějaký zádrhel?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ozmo*
hodnocení

0x

Já bych spíše řešil to, jestli je pro vás lepší skoro všechno řešit pomocí internetu. a opravdu pomalu vše. Kdyžtak vyzkoušejte stránky honzovaenergie.cz a tam i můžete požádat. Jinak s přehodem ke konkurenci mám asi tak zkušenosti pouze s přechodem mobilního telefonního čísla. Takže já vám radím spíše kouknout na ty stránky a pokud jste to udělala (a to zrovna čtu) tak se omlouvám. Podle mě vám ale ČEZ pomůže stejně jako když nám nabízel plyn a tam bylo i splnomocnění, které je opravňovalo vás převést k nim a zrušit za vás dodávání energie. Jinak držím palce aby vám to dobře dopadlo. Kdyžtak napište jak to dopadlo aby se moje rodina měla na co připravit. ozmo

buss
hodnocení

0x

Čez má na svých stránkách kalkulačku na elektriku i plyn, jinak si vzít poslední vyúčtování a volat 840840840 a tam se poptat za co to bude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]