Nejste přihlášen/a.
O víkendu jsem zakoupil vanovou baterii TECHNO cz výrobce Novaservis, balení obsahovalo návod k použití, v něm se uvádí, že před puštěním vody (pákou) je nutné zatáhnou přepínačem na sprchu (nahoru),pootočit doprava cca o 9Ost, tím se přepínač zaaretuje a pak se může otevřít voda. Pokud by se tak činilo naopak, že se pustí voda a pak se přepne přepínač, dojde postupně k poškození. Normálně běžné baterie takto fungují, že se nejdřív pustí voda přes ramínko a pak přepne na sprchu (tlak vody páčku udrží), zde u tohoto typu se to nedoporučuje. Přepínač jde sice zatáhnout nahoru,ale pootočit lze jen cca o 3mm (doleva-doprava)podle mně jde o běžnou vůli.Kontaktoval jsem výrobce a ten mi sdělil, že to takto má fungovat, v případě výše popsaného ztratím záruku až dojde k poškození.
Nemáte někdo náhodou zkušenosti s těmito typy baterií, opravdu takto fungují, nebo jde o špatné informace výrobce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.