Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prozradit, jak jste spokojeni s tímto parním hrncem, případně doporučit jiný, s kterým máte dobré zkušenosti? Děkuji.
O parním hrnci jsem nikdy neuvažoval, dokud dcera před časem nedostala mononukleozu a nemusela držet přísnou dietu. Jelikož vaření v páře se nabízelo jako dietní alternativa, čistě na zkoušku jsem koupil ten nejpprimitivnější a nejlevnější parní hrnec Made in Tesco za blbý tři stovky.
Vlastně jsem netušil co si od toho slibovat, ale i tenle levný a vlastně náhodou koupený krám svojí službu odvedl k velký spokojenosti. Nevím co umí lepší a dražší hrnce, ale v tomhle složeným ze tří pater jsme bezproblémů uvařili cokoliv, ryby , kuřata, zeleninu, brambory , knedlíky, ...úplně nejlepší mi z něj přišly ovocný knedlíky, náplň se totiž v páře tak nerozvaří a má daleko ovocnější chuť ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.