Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci koupit dveře DRE. konkrétně model DRE-Cell"D" což je prý vysoce odolná fólie...ptal jsem se na laminované dveře a bylo řečeno, že se jedná defakto o to samé, čemu jiné firmy říkají lamino. Nabízejí totiž ještě variantu LACK..to je prý obyčejná fólie...mám jim věřit, nebo je to horší než LAMINO? Díky za názor či zkušenost..Hanz
Dobry den,
meli by Vam poskytnout vzorek te folie na kterem si muzete vyzkouset, co vydrzi. Jinak ja kupuji dvere lamino ted v akci i se zarubnemi za prijemnou cenu. Jaky je duvod pro folii? Porizovaci cena, vzhled, nesnasite lamino...
Naopak - já lamino chtěl ( sice jsem ho nikde neviděl - všude mají vystavené obyčejné dveře a lamino jen na objednávku..tedy v našich úžasných K. Varech ) ale četl jsem, že je to odolné atd...Jak jsem již psal: ta firma co prodává ty dveře DRE nabízí variantu LACK ( to je prý obyčejná fólie ) a variantu DRE-Cell s velmi odolnou fólií - já se jich ptal na lamino a bylo mi řečeno, že je to ono, že někdo to nazývá laminem a oni odolnou fólií...ale jestli kecají nebo ne nevím... Jedna věc se mi na té fólii líbí, že nabízejí nejen hladkou, ale i "kartáčovanou" "ryfla" verzi...hrubá struktura, která působí pak jako dýha...
Nasel jsem toto:
Interiérové dveře DRE - série DRE-Cell D
Dveřní křídla a zárubně série DRE-Cell D jsou potaženy vysoce odolnou fólií s větší tloušťkou než u série LACK, proto jsou vhodné pro vysokou frekvenci používání.
Jedna se o folii, akorat ma vestli tloustku, takze lamino to dle meho nazoru neni. Mozna by stalo za to se poptat u jineho prodejce na tuto folii. Jinak nemam s tim zkusenosti, takze nemohu rict, jak moc odolna ta folie je. Ja jsem nakonec prijal nabidku dveri z Vysociny a montaz bude v Brne, takze se muzete podivat i jinde, nez v K.V.
Asi máte pravdu a lamino to nebude..škoda, že nejde porovnat odolnost..ta ryfla varinata vypadá fakt dobře..díky za Váš čas H.
Dobrý den , můžu se zeptat od jaké firmy nakupujete lamino v akci? Taktéž poptávám interierové dveře , děkuji
Vzal jsem tyto dvere, tu akci nabizi i jini prodejci:
Vzal jsem plne dvere s dvojitym drevenym ramem. Bohuzel je jeste nemam namontovane, tak nemohu referovat. Ve vzorkovne byly OK. Jinak tyto dvere vyrabi firma
Kde byli kupodivu drazsi s montazi a dopravou a nereagovali na preposlanou nabidku. Treba budete uspesnejsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.