Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda někdo z vás nemá zkušenost nebo alespoň neví,kde by se dal sehnat a jak se jmenuje lak na malbu stěn. Jednou jsem to viděla v jednom zahraničním pořadu o předělávání domů a bytů.Tam normálně vymalovali stěnu na požadovanou barvu a tu pak po zaschnutí přetřeli nějakým lakem, který zanechal zeď v krásném lesku, trochu mi to připomínalo ty staré komunistické stěny chodeb a činžácích ...jde mi o to, že je to omyvatelné,jen nevím, zda je to normálně k sehnání i u nás.
Moc děkuji )
A co zrovna natřít stěnu omyvatelnou barvou latex?
doplněno 01.08.11 17:00:Bylo by to rychlejší i levnější.
napadlo nás to jako možnost řešení místo obkladů do kuchyně, protože máme doma krásnou červenou barvu, která by se do kuchyně dost hodila, tak jsem myslela jestli by to šlo, aby tam pak třeba nezůstaly fleky od oleje ze sporáku.A ta barva je sice lehce otíratelná, ale právě se bojím, že by tam byly ty fleky, tak kdyby to bylo přetřené nějakým lakem, tak by to bylo asi více odolné, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.