Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemůžu sehnat půdorys vlastního panelákového bytu a nechce se mi to měřit. To přece potřebují tisíce lidí na rekonstrukce, musí to někde na internetu viset, ne? Nebo to je úzkostlivě střežené tajemství realitek a firem, které dělají rekonstrukce jader? Díky za tip, jedná se mi o jeden byt 2kk, ruční nákres přidávám.
No asi takto.
Na Vašem MÚ v archivu s velkou pravděpodobností budou mít veškerou dokumentaci k Vašemu panelovému domu, to tajemství určitě není...a dá se do této dokumentace nahlédnout, nebo ji okopírovat.
Na druhou stranu, Vám se jedná o jeden byt...a zaměřit ho a nakreslit je méně pracné, než někde shánět na úřadech starý projekt.
Zaměřit 2+kk je práce asi tak na 1h i s kreslením...a to jsem možná ještě přehnal.
Nic proti, ale co je složitého na tom změřit pár místností? Pro dva lidi práce na patnáct minut, ne? A především, pakliže chystíte sám rekonstrukci, bude se Vám hodit skutečný stav. Vím o čem mluvím, při nedávné rekonstrukci bytu se plány lišily i o 5cm. Což je třeba při měření obkladů, koberců atd... už slušná chyba...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.