Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udělat venkovní podlahu na prkenné podlaz

Od: sidd odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám celkem velký oříšek a proto prosím o radu.Mám k baráku přistavenu nevyužitou stodolu a proto plánuju odstranit její horní patro a na spodním vybudovat terasu.Jedná se o rozměr 10 krát 6metrů.Je zde zachovalá prkenná podlaha pod kterou jsou kvalitní silné trámy,takže nosnost bude velmi slušná,šestimetrová délka je ještě v polovině předělena stojnami a obvod spodního patra je zděný.Prosím o radu jak vytvořit podlahu aby byla vodotěsná a jaký zvolit povrch.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petula00*
hodnocení

0x

Asi se nebudu mýlit když napíši,že nepředpokládáte dělat terasu po celé ploše zástavby stodoly.Zřejmě by stačila plöcha cca 2.5/3m x 5m.Po celé ploše by to bylo nákladné.Každopádně bude potřeba první plochu která bude isolovaná (ipa nebo něco silnějšího co se dá svařovat) udělat ve spádu.Na to udělat do roviny rošt z dobře namořeného,pokud možno tvrdého dřeva s povrchem z umělého trávníku,nebo bez.

sidd
hodnocení

co myslíte tou první plochou?A v plánu mám celou plochu,nedokážu si představit jakým způsobem bych od sebe oddělil jen část terasy a zbytek nemůžu nechat otevřen aby protěkala voda dolů do využitěého patra stodoly,zatím každopádně děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]