Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asfalt po parketách vs samonivelační hmota

Od: pako* odpovědí: 3 změna:

Potýkám se s problémem asfalt po parketách na podlaze.Máte ověřený postup při použití samonivelační hmoty na tento asfaltový podklad? dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

1x

edyss*
hodnocení

0x

Před 5 lety jsem strhával parkety v kuchyni a zůstal tam asfalt asi 80%. Pod asfaltem je samozřejmě beton. Místa kde nebyl asfalt jsem napenetroval a na druhý den vylil samonivelační hmotou. Třetí den jsem to musel vylít samonivelační hmotou ještě jednou, protože to nezakrylo všechny vrcholky asfaltu. Potom jsem to napenetroval a nalepil lino. Dodnes to drží bez žádného ani nejmenšího problému.

moritz
hodnocení

*ua* Pánové,nakonec jsem zvolil následující postup.Po odstranění parket se asfaltový povrch očistil od prachu a výstupků,poté se napenetroval duvelaxem a podlaha vylita speciálním tmelem k lepení a šterkování.Na 13 m2 použito 25 kg tohoto lepidla.V lepidle použit jeden kbelík penetrace duvilax.Touto hmotou se překryl asfalt a po zaschnutí se vše srovnalo samonivelační hmotou.Vše drží a je vymalováno.Děkuji za Vaše názory a rady Pako

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]