Nejste přihlášen/a.
Prosím o dopuručení dodavatele plechové střechy na RD v severo nebo středo českém kraji. Popř. i upozornění, kterým firmám se vyhnout. Děkuji
Osobně doporučuji od Arcelor Mittal. Máme ji už 3 roky a stále jako nová. Posílám reklamní katalog www.arcelormittal/...
Děkuji za tip, poptám u nich též. Zatím odepsali pouze z E.P. system. Dektrade spící... psala jsem jim tedy sem maxidek@dektrade.cz - je to email který jste také používal?
Díky moc! Podívám se na všechny, co doporučujete. A výše zmyňovaný DEKTRADE myslíte, že je také 2. liga?
doplněno 15.08.11 21:32:P.S. kteří z uvedených jsou cenově nejvýhodnější prosím?
DEKTRADE je firma - produkt je z divize DEKMETAL. Co je nejlevnější je těžké říct... Záleží na Vašich nárocích, tvaru střechy, výběru povrchu krytiny, zda budete používat originál doplňky..adt. Oslovte zástupce těchto firem, nechte vyhovit nabídky a posuďte sám(a)
Jojo, před chvíli mi to docvaklo, když jsem koukala na ty výrobce, co jste doporučil, že DEKTRADE je jen dodavatel nebo jak to mám říct, každopádně už tomu rozumím. Koukala jsem hlavně na RUUKI a LINDAB, protože web stránky PREFA se mi nechtějí načíst a ta ISOLA jak koukám, tak vidím jen asfaltové šindele (možná jsem slepá?). Každopádně moc děkuji za doporučení. Našla jsem obchod, který má všechny tyto značky a když tam pošlu někoho s projektem, tak navrhnou nejvýhodnější variantu...
Věcná: Jaktože nemůžu vaši odpověď označit jako DOBROU a všechny ostatní ano?
měl jsem kontakt přímo na obchodáka, který se zastavil a vyřešil. Chcete sehnat kontakt ve středních čechách?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.