Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit s měřením roviny stropu, který chceme snižovat v koupelně.
Na jedné straně jsou luxfery. Získáním roviny laserem jsem zjistil, že luxfery nejsou v rovině. Na délce cca 4 metry to "letí" cca o 5 až 6 cm.
jj, jak pise ko, laser, ktery je bezne k prodeji tj. amatersky stoji za prd, take jsem ho hned zahodil.
Slouvaha je to nejlepsi co muze byt, lze to take provest kvalitni(napr. horizont) vodovahou, zde je,pokud budes mit bublinku presne tam kde ma byt bude to take OK.
Ja to delal vodovahou a premeril slauvahou a nesekl jsem se ani o 0,5mm na 10m, coz je divne, protoze i vodovaha ma toleranci.
Pokud pouzijes slauvahu vzdy mer z jednoho bodu, jinak se muze stat, ze se vzdy seknes o 1mm a uz se s carou nepotkas
Pokud budes davat UD tak vzdi nejprve steny proti sobe, pak to bude 100%
laseru za pár kaček nevěřím, šloufka je lepší,ale pokud se nepřenáší nějaká větší vzdálenost, tak se to hravě přenese vodováhou (stačí i metrová) na několikrát, nebo se přiloží al.lať, nebo SDK profil, jinak ulítnout na 4 metrech o 6 cm. to je výkon Pata a Mata
Něco jsem dělal při měření špatně. Zabil jsem měřením laserem asi dvě hodiny.
Nakonec jsem použil vodováhu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.