Nejste přihlášen/a.
Mam starou eternitovou strechu.Uvazuji o sindeli iko Cambridge a plechem.Prosim o radu co je lepsi.Mam strechu asi 200 m.Jak se asi bude pohybovat cena.Dekuji
Teď jsem řešil to samé.Koupil starý RD ,kde je na střeše eternit.Koupil jsem Cambridge 100 m2 za cenu 201 Kč s DPH a cena za dovoz 2400.(Přerov - Ostrava) .Včera mi krytinu dovezli,tak teď jen čekáme až přestane konečně pršet.Krytinu máme 52 černou.Vypadá určitě lépe než ty z bauhausu apod.Je taková robustnější.Soused má něco podobného na střeše,tak jsem se proto rozhodl taky.
Rozhodně bych volil velmi kvalitní šindel což znamená celoplošně lepící ,jelikož kdo má střechu ten bydlí a rozhodně se nevyplatí šetřit,protože následná výměna segmentů šindele je velmi náročná a co se týče plechu tam bych byl velmi opatrný a použil různě barevný hliník dle barvy šindele ,protože je skoro věčný a daleko lépe vypadá.
prosim jaka znacka je kvalitni sindel, byl nam doporucen ten iko Cambridge a jaka barevny hlinik.a co se zivotnosti tyce jak dlouho vydrzi kvalitni sindel a jak dlouho plech dekuji P
tak myslím,že takovou radu vám nikdo nedá.Každý napíše,že to záleží na podmínkách,kde je střecha.Na pokládce apod.Takže se nedozvíte asi nic.Jen to,že je lepší koupit kvalitní krytinu.Taky jsem na netu byl několik hodin.Ale výsledek je 0.Na všech forech je ,že člověk nemá na střeše šetřit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.