Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zlikvidovat vosy

Od: acer® odpovědí: 3 změna:

Potřebuji poradit jak zlikvidovat vosy.

Je to pár dní co jsem zaslechl divné chroupání u krovů zděné garáže.

Šel jsem blíž a v místě zvuků létaly dovnitř včely. Snažil jsem se zatmelit díru, dnes opět a oni si asi prokoušou díru jinudy.

Vzal bych letlampu,kdyby to bylo na přijatelnějším místě. Jak tam začnu štourat , mám jich hned pár na hlavě.

Děkuji za radu

Jak zlikvidovat vosy

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tr
hodnocení

0x

Dobrý večer, kupte Raid proti vosám a aplikujte na místo. Je to jed s podchlazovacím účinkem. Pokud je tam hnízdo či tam jen lezou, zlikvidují ostatní tím, že jed roznesou.:)

hodnocení

Výborně, už jsem zadal do vyhledávače raid a našel jsem další témata.

Každopádně koupím. Mockrát děkuji.

alda*

Já jsem tenhle problém vyřešil sněhovým hasicím přístrojem .Je to CO2 a zmrazí vše i případné kukly ,královnu a.t.d. Naplnění stojí 200Kč a požívám je i k ničení hlodavců.Prostě napustím do nory a je pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]