Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat kvalitní sedací pytel?

Od: sarlika* odpovědí: 2 změna:
font-family:Arial;color:black"> Dobrý den,bold">prosím o radu jak vybrat kvalitní sedací pytel. U vaků je důležitá tloušťka materiálu - při použití bavlny nebo tenkého nylonu se švy prý ale trhají - jaký materiál mám tedy vybrat? Lze se spolehnout i na levnější zdroje (např. výprodeje, akce na internetu) nebo jít opravdu jen po značkových obchodech? Prošla jsem desítky stránek, nabídek a obchodů a všichni samozřejmě nabízejí nejvyšší kvalitu...Děkuji za radu, bude to dárek a chci aby "chvíli" vydržel.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kecalka*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem si v březnu koupila sedací vak (firma Wegett) a jsem s ním moc spokojená. Pěkný materiál, příjemně se na něm sedí. Je pravda, že je to dražší, ale občas mají i slevy (měla jsem slevu z těch slevových webů). To co jsem viděla v obchoďácích a za tu cenu se mi vůbec nelíbilo. Raději bych preferovala dobrý materiál, když to má být dárek, tak ať se to hned nerozpadne :) podívejte se na jejich stránky, nabízí velké množství druhů vaků a různé barvy. Bylo to hotové za 14 dní :)

alena83
hodnocení

0x

No podle mě se můžete inspirovat na wiki, kde je článek o sedcích vacích a nebo přímo u zdroje na který s/.... Jinak ja jsem si koupila právě kvůli tomu článku Day Dream a rozhodně mě nezklamal, to co píšou o kvalitě a tom, jak si vybrat sedací vak je asi pravda a fakt je, že hodně výrobců nabízí kuličky a nemají o nich nikde uvedeny, žádné informace. Takže bych se asi spíše obracela na ty lepší a značkové, kde snad alespoň nějaká záruka je.

Pokud jde o sílu a výdrž, tak ten múj sedací vak, (Big Red myslím se jmenuje) je dělanej ze stejného nylonu jako jejich pelíšky pro psy a mají tam i video, jak jim pes trhá sedací vak, tak se na něj koukněte. Je to dole na této stránce Ten můj zatím vyržel teda vše!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]