Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dveře se lepí k zárubním

Od: honzaporadteanonym odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, prosím o radu, provedl jsem nový nátěr kovových zárubní v bytě (kvalitní lesklá barva), starý nátěr jsem standartně lehce obrousil. Nyní (i po dvou měsících od nátěru), když mám dveře (plastové) delší dobu (třeba hodinu) zavřené a otevřu je, ozve se z některých míst nepříjemný zvuk, jako když odtrhnete lepící pásku. Není přitom možné, aby se k zárubni dveře přilepily, barva je samozřejmě 100% zaschlá, nikde nic na dotek nelepí, dveře jsou čisté, suché. Děje se tak v celém bytě.

Nevíte, čím to může být způsobeno? Pomůže další nátěr? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, namžte futra ve styku s dveřma indulonou, nebo jiným mastným krémem. Zabrání se tím přimrzání barvy k dveřím.

etanka

V dotazu bylo napsáno V BYTĚ, takže přimrzáním to asi nebude. *smich*

stříkněte nebo mázněte to nějakým oilem, nebo něčím mastným, sice se bude na to lepit prach, ale nebude se to pak lepit

1jara zapoměl napsat "přimrzání"

;)

des*

A ty máš něco s očma*ee*

proč ty ťulo? *smich*

des*
1jara zapoměl napsat "přimrzání" a jaxi to tam napsal?

přimzání? teď? v červenci?*smich*

1jara*

Přimrzáváním jsem mínil lepení! :-P

doplněno 24.07.11 11:06:

Taky jsem Kubi myslel ty co nechápou!

dyť já vím, ale jsou tu někteří, kteří NECHÁPOU *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]