Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak co s mokrou zdí v garáži - pouze v zimě

Od: dasa* odpovědí: 7 změna:

mame 4 rokem novostavbu garáž součastí domu na urovni terénu,po vydláždění dlažbou se v zimě začaly objěvovat mokré mapy na zdi přes leto vyschnou nyní odpadá omítka co stím kdo poradí?odpad v garáži není

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

tepelný most

doplněno 21.07.11 21:47:

dašo, to je složité na vysvětlení, ale zkusím to obecně.

Povrchová teplota stěny má menší hodnotu nežli je hodnota rosného bodu, proto se tam sráží vlhkost. Jako když se v koupelně opotí zrcadlo, neko když položíte teplý hrnek na stůl...

OK?

ICQ55180641

doplněno 21.07.11 21:48:

nemůže tam být v zimě navátý sníh?

doplněno 22.07.11 12:18:

Dášo, zkuste mě v neděli věčer nalézt oni lne,probereme Vaše zdivo a najdeme řešení.

dasa*
hodnocení

to je prima ,ale co sním ,proč je jen v zimě ,garaž se vytápí 15 stupnu ,mapy jsou nad krajním rantlem co 10cm od země a pouze na jedné straně garáže

hansschuman*

Takový dotaz. Jsou zateplené základy a sokl stavby? Jelikož se jedná pouze o zimní období, tak můžeme s jistotou vyloučit nekvaliní hydroizolaci základů

dasa*
hodnocení

ne naváty sníh to není,dík za vysvětlení, co teda mám dělat bojím se destrukce zdi,pravda parkování v garáži v zimě je příjemné,když jsem vypla topení tak se pro změnu navíc vytvořila plísen-prvni zimu tento jev nebyl.

dasa*
hodnocení

přeji pěkný den kdy se mohu ozvat pro radu?

mezi 6:00 a 21:30

dasa*
hodnocení

tak během dne jsem přítomna nejpozději večer nakouknu ,tak tedy zvenku garáže nopová folie zdi i sokl zatepleny z venku,první rok před dlažbou -holý beton- to nedělalo- předpokládám že odtátý zbytek sněhu vsákl do betonu.pak se vydláždilo a od té doby uklid super-ha ha ha ,nicméně mokrá venkovní zed-zatím pouze 1 pouštíme topení 12-15 stupnů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]