Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup stavebního materiálu v Polsku

Od: berivo® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,rád by se zeptal,jak by musel postupovat kdyby stavěl r.d. a mám to kousek do Polska kde je levnější stavební materiál,nežli u českých dodavatelů.Mohu jsi koupit stavební materiál a normálně si ho dovézt domů,a stavět,nebo by musel zaplatit clo,nebo dan,at.a nebo jsi to mohu vše dovést bez postihu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cepagis*
hodnocení

0x

Tahle otázka mě také zajímá - občas vozím něco z Německa ale mám za to, že DPH (VAT či jak se to jmenuje) zaplatím se zbožím tam a jiné platby (clo), když je to v rámci EU se neřeší (protože pakliže je to zboží mimo EU, clo už se zaplatilo na vstupu).

grivac

Normálně si materiál můžete koupit. Jen bych nespoléhal na to, jestli v případě čerpání peněz z úvěru či hypotéky, vám obnos uznali.

buss
hodnocení

0x

Jedu, nakoupím, přivezu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]