Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení chaty - folie místo fasády?

Od: shock* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat nechal jsem si postavit chatu z Ytongu síla 30 zateplovací firma mi pak z venku dala vatu síla 50 na rošt a přes to mi dala parotěsnou folii Guttafol WB a místo fasády palubky síla 20. No a mě zarazilo že dávají na tů vatu parotěsnou folii.tvrdí mi že to mají dobře tak bych potřeboval poradit jestli jo nebo ze mně dělají jen vola Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

standam*
hodnocení

0x

Mam to chapat, ze mas Ytong stenu a na venkovni strane na Ytongu izolaci pak parozabranu a palubky?

Pokud ANO, tak hovadina:)

Sem zadna folie neprijde, kdyz uz davat parozabranu tak na teple misto tj. interier a pred izolaci

shock*
hodnocení

jo tak to mám. Takže mám ten parotěs sundat a nechat tam jen vatu a na to palubky? Kdybych ho tam nechal vadil by tam moc? Nebo je to jen hovadina že je tam zbytečnej ,ale nevadí? Díky

hodnocení

0x

Jen bych se asi ujistil, zdali se opravdu jedná o parotěsné folii. Nespletl jste se, není to difuzní folie? Pak by to bylo OK. Máte foto folie?

Zateplení 5 cm do roštu není zateplení! Jaký rošt dali? (latě 5x3?). mezi vatou a palubkou musí být mezera!

opravdu tuto: gutta-cr.cz/... (igelitovou?)

zabít zhotovitele, ihned odstranit...

shock*
hodnocení

no dali latě 5x4do nich vatu pak tu folii a palubky. Folie je určitě igelitová a popis má Guttafol WB.Takže folii odstranit no to je paráda protože palubky už má třičtvrtě chaty. Tajně jsem doufal že je tam ta folie jenom zbytečná ,ale aby dělala i neplechu to nechci

pokud přehlédnu to (ne)zateplení, tak folie může nadělat neplechu!

Pryč s ní.

ICQ 55180641

skype. milancukrar

shock*
hodnocení

Díky se picnu ale dík

standam*

Shock:

Milan napsal vse, WB je parozabrana, jako parozabrana nic moc, ale porad je to parozabrana, takze sundat a pokusit se to reklamovat u zufana co ti to delal. Predem si radeji vzdy vse letmo nastuduj nez ti nekdo zase zacne neco delat, bohuzel jsou profici a profici, kterym tzv. profici delaji ostudu.

doplněno 20.07.11 18:36:

i kdyz se jedna o chalupu(chatu) chtelo by to lepe zateplit nez jak popisujes tj. udelat jinak rost aby jsi dostal izolaci i pod tento rost

shock*
hodnocení

děkuji vám pánové netušil jsem že u zateplovací firmy si mám hlídat základní věci. No za blbost se platí.Díky

doplněno 20.07.11 18:41:

jojo s tím roštem něco provedu když to bude zase obnažený

jabraka*
hodnocení

0x

Tato skladba stěny je spíše provětrávaná fasáda.Ta folie je určitě difuzní folie.Pod palubkami zůstne volný prostor.

JABRAKA

Jardo, asi to mělo být provětrávané, ale domnívám se, že firma dala vatu mezi rošt, potáhla igelitem a bez mezery připlácla palubky.

Páč pokud dala igelitovou folii...

co myslíš?

doplněno 20.07.11 19:31:

takže palubky se dotýkají igelitu a to je špatné!

shock*
hodnocení

jo je to tak na zed šly latě mezi latě vata přes to folie a na ty latě palubky

doplněno 20.07.11 19:35:

jo folie se dotýká...nechám sundat a sjednám nápravu díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]