Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybělit starší záclony

Od: luisa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máteli někdo vyzkoušený návod jak vybělit starší záclony, poraďte mi prosím. Určitě to bude zajímat i další spořivé hospodyňky..*cteni*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

2x

mám to zvládnuté teoreticky, ale žena dává do kyble záclonu a savo podle návodu - když je bílá málo přitlačí...sava...

isis
hodnocení

0x

Pokud jste záclony žehlila, pak se vybělit moc nedají. Tchyně používala na máchání modrý inkoust do poslední lázně a nechat hodinku odstát, ale bohužel nevím, kolik ho dávala na vanu vody.

u nás frčí kypřící prášek do pračky se záclonou - ale pozor na přetečení pračky bublinkami!

binka*
hodnocení

0x

Já myslím, že starší záclony už nevybělíte. Zkoušela jsem všechno - od prášku do pečiva přes savo, domestos, vanish, sůl, přípravky přímo určené k bělení záclon - a nic. Sice voní - ale jsou šedé ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]