Nejste přihlášen/a.
Vážené kutilky a kutilové. Místo televize ráda koukám přes flešku na filmy v posteli. Problém je v tom, že přehazuji noťásek z levé strany na pravou, protože jsem za chvíli na jedné straně naležená. Když si zvednu polštář a dám jej na klín, tak sjíždím z polštáře a musím být jak prkno, protože jej mám na nohách. Určitě jste si už něco vymysleli - nějaký ten stoleček, na který jej položíte, co je pohodlné. Máte nějaký nápad, fotečku?
ne, ne - chladící podložku nechci. Chci nějaký kutilský nápad na stoleček pod notebook do postele.
Jste moc hodní jak mi pomáháte. Nabídky už mám v netu skoro všechny probrané. Jde mi skutečně o to, jak jste to vyřešili vy. Koupit si to samozřejmě mohu, ale něco sami vyrobeného nemáte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.