Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolek pod notebook do postele

Od: jarm® odpovědí: 7 změna:

Vážené kutilky a kutilové. Místo televize ráda koukám přes flešku na filmy v posteli. Problém je v tom, že přehazuji noťásek z levé strany na pravou, protože jsem za chvíli na jedné straně naležená. Když si zvednu polštář a dám jej na klín, tak sjíždím z polštáře a musím být jak prkno, protože jej mám na nohách. Určitě jste si už něco vymysleli - nějaký ten stoleček, na který jej položíte, co je pohodlné. Máte nějaký nápad, fotečku?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Existují takové podložky pod notebooky, kdy si držíte NTB na klíně. Asi tak - takto se vám notebook bude nejvíce zahřívat, ty podložky jsou proto uzpůsobené na tento způsob použití notebooků. Asi by to chtělo prohledat na netu, z hlavy neporadím.

kangaroo*
hodnocení

0x

Myslíte toto:

aukro.cz/...

hodnocení

ne, ne - chladící podložku nechci. Chci nějaký kutilský nápad na stoleček pod notebook do postele.

Něco takového nebo takového?

gumidek*
hodnocení

0x

Co tenhle stolek? Dá si využít nejen pro notebook (čtení velkých knih):

ortoservis.cz/...

doplněno 07.01.13 22:17:

Do postele si beru netbook (LCD 10") a ten to převalování ze strany na stranu přežije.

hodnocení

hodnocení

Jste moc hodní jak mi pomáháte. Nabídky už mám v netu skoro všechny probrané. Jde mi skutečně o to, jak jste to vyřešili vy. Koupit si to samozřejmě mohu, ale něco sami vyrobeného nemáte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]