Nejste přihlášen/a.
Dobry den, prosim o radu zkusenejsi,
resim novou linku a nejsem si jista umistenim varne desky a vestavne trouby. Spotrebice mi vychazi tak, ze budou umisteny pod sebou, ale nevim, zda se muze plynova varna deska (FAGOR 6CFI-4GLSB Nat) dotykat vestavne trouby (INDESIT FI 51.A WH), nebo jestli tam musi byt nejaky odstup pro vetrani? Od toho se pak predpokladam bude odvijet i sila pracovni desky do ktere se varna deska zapusti. Dekuji
při standardním uspoř.linky bez anomálií toto neřeště, vše výjde jak má a tl. prac desky ve standardu ten problém vyřeší. ta plynová deska je poměrně tenká a není důvod proč by se měla trouby dotýkat, myslím, že máte mylné informace. I trouba je běžně vytvarována tak, aby nad ní mohla být jakákoli plynová deska umístěná. Děláte si problém který vlastně není. Já sem to neřešil a vše vyšlo OK.
doplněno 16.07.11 07:58:nikde nic neprekazi,
Už jsem nějakou desku i troubu zabudoval a zatím nebyl sebemenší problém. To ovšem neznamená, že se nějaký problém nemůže objevit..
Jen bych zkusil řádně popřemýšlet, zdali by se nedala kuchyn malinko předělat a nedávat troubu pod desku, ale někam kousek výše. Přeci jen to je podstatně pohodlnější. Ta chvíle přemýšlení je jistě bohatě vrátí v podobě pohodlí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.