Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Usazeniny na skleněné zástěně

Od: 17 odpovědí: 11 změna:

Poraďte mi, prosím, jak odstranit vodní kámen ze skleněné zástěny u sprchového koutu? děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na vodní kámen byl a je velmi dobrý ocet,alespoň mně pomáhá,namočte hadr,na něj ocet,a nejlepší by bylo,přilepit ho např.izolepou na to sklo,jelikož ještě na to dát igelitový sáček,aby se to řádně zapařilo,nejlépe přes noc.

des*

Souhlas s octem,já ho mám v rozprašovači a dělám to preventivně,ca 1xtýdně.

olaf71*
hodnocení

0x

zástěnu vyndat a nahradit novou se značkou AntiCalc

aaaaaaaaaaaaaaaaa

zástěnu vyndat.

pecenkav*

Anti calc ti nepomuze, pokud tam mas hodne vapenitou vodu, a myslim opravdu hodne, dokaze zarustat i filtr u pracky a o plovakovem ventilu ani nemluvim.

kellys*
hodnocení

0x

něco jsem taky slyšel o tom octu, ale nemám vlastní zkušenost. Mám jinou otázku prosím vás dlouho jsem hledal skleněnou vanovou zástěnu která by se mi líbila a když se mi nějaká líbila tak stála 5000,- do 8000,- a plast nechci, dnes jsem narazil na zástěnu kterou jsem dříve chtěl ale stála 5200,- a já jí dnes sehnal novou za 1900,- v akci a to jen proto že byla vyprodej ale problém je v tom (a to potřebuji poradit) že broušené pruhy které patří směrem ven z vany tak mě to vychází dovnitř , jde mi o udržbu jestli to nebude dělat neplechu do budoucna to broušené sklo (viz foto) přišel jsem na to už v prodejně váááhal jsem jestli zástěnu koupit ale můžu to do 1 měsíce vrátit.

Usazeniny na skleněné zástěně
des*

Vysklit,otočit,nějak to dávali dohromady,nebude to snad problém?Jinak ocet je na vodní kámen velmi vhodný levný.

kellys*

Nejde to vysklít ani otočit je to nalisované do plechov. lišt - jde mi o to jestli se ty broušené pruhy budou nějak poškozovat nebo nevím přeci jenom to patří směrem ven ale výrobce musí přeci počítat s tím že se na to voda dostane ale je otázka jestli ta intezita nebu de vadit? máte to někdo doma směrem do sprchy nebo jste to někde vyděli?

pecenkav*
hodnocení

0x

Podle toho to vypada, ze se museji delat pravy a levy a ze ty sis vzal ty spatny, takze bych to zkusil vymenit.

kellys*

Nejde to vyměnit protože je nemaji, jak jsem psal byla to parádní akce (vyprodej z 5200,- za 1900,- jde mi jen o to jestli nevadí tomu broušenému sklu voda?

lucies*
hodnocení

0x

Já mám výborné zkušenosti s cilit bang ve spreji s oranžovým rozprašovačem. Ten vodní kámen rozpustí okamžitě. Používám ho na baterie, vanu i skleničky. Prostě na cokoli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]