Nejste přihlášen/a.
Poraďte mi, prosím, jak odstranit vodní kámen ze skleněné zástěny u sprchového koutu? děkuji
Na vodní kámen byl a je velmi dobrý ocet,alespoň mně pomáhá,namočte hadr,na něj ocet,a nejlepší by bylo,přilepit ho např.izolepou na to sklo,jelikož ještě na to dát igelitový sáček,aby se to řádně zapařilo,nejlépe přes noc.
něco jsem taky slyšel o tom octu, ale nemám vlastní zkušenost. Mám jinou otázku prosím vás dlouho jsem hledal skleněnou vanovou zástěnu která by se mi líbila a když se mi nějaká líbila tak stála 5000,- do 8000,- a plast nechci, dnes jsem narazil na zástěnu kterou jsem dříve chtěl ale stála 5200,- a já jí dnes sehnal novou za 1900,- v akci a to jen proto že byla vyprodej ale problém je v tom (a to potřebuji poradit) že broušené pruhy které patří směrem ven z vany tak mě to vychází dovnitř , jde mi o udržbu jestli to nebude dělat neplechu do budoucna to broušené sklo (viz foto) přišel jsem na to už v prodejně váááhal jsem jestli zástěnu koupit ale můžu to do 1 měsíce vrátit.
Vysklit,otočit,nějak to dávali dohromady,nebude to snad problém?Jinak ocet je na vodní kámen velmi vhodný levný.
Nejde to vysklít ani otočit je to nalisované do plechov. lišt - jde mi o to jestli se ty broušené pruhy budou nějak poškozovat nebo nevím přeci jenom to patří směrem ven ale výrobce musí přeci počítat s tím že se na to voda dostane ale je otázka jestli ta intezita nebu de vadit? máte to někdo doma směrem do sprchy nebo jste to někde vyděli?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.