Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
může někdo poradit,již týden mi v koupelně něco zapácháněco jako plíseň,ale měl jsem celou koupelnu vystěhovanou kromě pračky a stále to je cítit.Čistila jsem už i přačce tu gumu u dvířek ale né uplně do čista,pořád tam ještě něco zůstalo.Kouplenu má spojenou i s toaletou,měl jsem vystěhované i pvc lino ale stále to je cíti něco jako plíseň.Nemáte někdo nějaké zkšenosti s tímto probémem předem děkuji za radu.
A co sítko u pračky? Nezapomínáte ho čistit? Třeba špatně odtýká voda a zůstává v pračce trochu mokro a časem zapáchá. Zkuste nasypat do všech odtoků dva prášky do pečiva - nechat působit klidně přes noc a potom prolít horkou vodou. A je i dobré jednou za čas pustit pračku bez prádla na 90°C - jenom projet horkou vodou. Někde jsem měla uložené, jak udržovat koupelnu. Když to najdu, tak to ještě doplním.
Občas to bývá vlhkost pod vanou, vzniklá netěsností odpadu nebo netěsnícím silikonem za vanou, která se natahuje do koupelny revizními dvířky pod vanou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.