Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach jako plíseň v koupelně

Od: accept* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

může někdo poradit,již týden mi v koupelně něco zapácháněco jako plíseň,ale měl jsem celou koupelnu vystěhovanou kromě pračky a stále to je cítit.Čistila jsem už i přačce tu gumu u dvířek ale né uplně do čista,pořád tam ještě něco zůstalo.Kouplenu má spojenou i s toaletou,měl jsem vystěhované i pvc lino ale stále to je cíti něco jako plíseň.Nemáte někdo nějaké zkšenosti s tímto probémem předem děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

A co sítko u pračky? Nezapomínáte ho čistit? Třeba špatně odtýká voda a zůstává v pračce trochu mokro a časem zapáchá. Zkuste nasypat do všech odtoků dva prášky do pečiva - nechat působit klidně přes noc a potom prolít horkou vodou. A je i dobré jednou za čas pustit pračku bez prádla na 90°C - jenom projet horkou vodou. Někde jsem měla uložené, jak udržovat koupelnu. Když to najdu, tak to ještě doplním. *placni*

doplněno 13.07.11 21:40:

hobby.idnes.cz/...

accept*
hodnocení

zdravím,

sítko jsem čistil je čisté,prčku manželka pustila bez prádla na 90ku ale ani to nepomohlo.Ještě to zkusím s tím octem, no snad to už poůže.

Děkuji za radu*placni*

hop®
hodnocení

0x

Občas to bývá vlhkost pod vanou, vzniklá netěsností odpadu nebo netěsnícím silikonem za vanou, která se natahuje do koupelny revizními dvířky pod vanou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]