Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení teplé vody s cirkulačkou a studenou

Od: kikialili* odpovědí: 7 změna:

Nechápu toto propojení, resp. proč je propojená studená voda s teplou. Je to už koncový rozvod, studená jde na wc

Propojení teplé vody s cirkulačkou a studenou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

A ses si opravdu jistej, ze jsou propojeny tepla se studenou a nebo si to jenom myslis podle tech pismenek na trubkach?

kikialili*
hodnocení

jsem si jistý

doplněno 13.07.11 10:44:

šel jsem po trubkách od bojleru

pecenkav*

Tak v tom pripade mi tam chybi zpetna klapka na tom privodu studeny, jestli je klapka taky na ty strane k teply vode nevim, muze byt uz nekde mimo dosah fotky.

kikialili*
hodnocení

taky jsem si to myslel, ale stále nechápu smysl toho propojení, např. naco potřebuji tlačit studenou do teplé, nebbo naopak, teplou do studené...dyť to bude dělat bordel

pecenkav*

Nebude, zenes teplou od koncu potrubi az za bateriema treti trubkou zpatky do studene u privodu do bojleru a tim mas teplou vodu z baterie hned pri pusteni vody a nemusis cekat, az ti tam dotece az z bojleru.

kikialili*
hodnocení

bojler má samostatný vstup cirkulačky do bojleru, proto se nemusí u bojleru napojovat na studenou

pecenkav*

Ale to ja nemuzu vedet podle ty fotky a navic ses o tom nezminil, nevim, jestli tu cirkulaci pouzil instalater, nevim jak a kde je co propojeny, takze ti s tim asi vic neporadim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]