Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava el. konvice

Od: mk* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den má někdo zkušenost s opravou el.varné konvice Tefal.?Krátce po záruce začala téct okolo dna ,je tam mezi dnem a boční stěnou silikon.V opravně toto neopravují,prý výrobce nedodává těsnění. Děkuji .mk.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
"Sešívaná" konvice krátce po záruce si zaslouží rychlý konec... Oprava dnes stojí téměř tolik, jako nová. Než jsem si koupil konvici celokovovou, (dno i stěny z jednoho kusu jako hrnec) vyhodil jsem několik tekoucích plastových. I vodní kámen se lépe odstraňuje.
des*

Ano,je to pravda,funguje už 5let,bezproblémová technologie.

anabela*
hodnocení

0x

Kupte si celonerozovou konvici. Podobných typů jaké popisujete jsme měli několik a vždy nám začali téct.Hezký den,

cepagis*
hodnocení

0x

Bohužel vyhodit. Jestli se ptáte na to, zda máte za stovku koupit sanitární silikon v tubě a zkusit to zasilikonovat, tak říkám ne - přece jenom je to voda, kterou poté pijete...

buss
hodnocení

0x

I ta celokovová teče, kolem vodoznaku, tedy lépe bez něj..., sice naše výroba, ale výrobce na dotaz k opravě nereagoval.

rewq
hodnocení

0x

tu konvici vylej, odpoj od zasuvky. Pak rozsroubuj. Dole mezi dnem a tim topnym telesem je kruhove tesneni, to vyjmi a umyj pod treplou vodou, bude na nem dost vodniho kamene. Ocisti ostrou houbickou od vodniho kamene vsechno co tam uvidis, hlavne plochy na ktere doseda tesneni. Pak to sesroubuj a poradne utahni. Napust vodou a postav na talir. Pokud budes mit jistotu, ze netce, tak ji dej varit. Pokud zase zacne pri vareni tect, tak vyhod jistic a pak to vytahni ze zasuvky a vyhod.

Uz jsem toto delal a slouzila jeste nekolik let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]