Nejste přihlášen/a.
Mám taky myčku Candy asi 4 roky, byla jsem s ní spokojena ale poslední dobou mě taky hůř myje, všechno jsem vyzkoušela , myji denně a dát nějaký mírně připálený hrnec to vůbec nepřipadá v úvahu i od polévky to neumyje když to před tím lehce nepřejedu drátěnkou, zkoušela všechny možné přípravky , projet octem prohlédla ramena filtry a dnes jsem zrovna na 1,30hod. program plus eco´, 55-65st. vytahovala pár neumytých talířů atd. ptám se autora "babočka" jestli od doby dotazu na něco přišel jestli se umývání zlepšilo. díky za odpověď.
Zdravím,tady babočka. Nezměnilo se bohužel vůbec nic,všechno to,co popisujete,je naprostá pravda. Ani po používání tablet Denkt Mit z DM drogerie,jak mi někdo radil se n i c nezměnilo. Na rozdíl od vás máme myčku ani ne 1 rok a v poslední době navíc i špatně suší. Nevím,zda je to důvod ji reklamovat, to bychom zase chtěli vědět my. Hodně vaříme a myčku využíváme denně.
myslím že jsme s tou značkou šáhly vedle i když já ze začátku tak 2 roky, do první opravy po záruce samozřejmě, elektrika, oprava cca 3 tis. byla celkem spokojená a to jsem používala pouze půl hod. program, nyní se mi zdá že spíše v dolním koši to špatně umývá. Jo a to sušení , záleží jaký program aco se myje co je rovné tak je suché jinak někde zůstává voda, ale to dělají i další značky konzultovala jsem s kolegyněmi. Když ji máte v záruce tak bych to asi zkusil se servisákem probrat, třebá má nějakou fintu a třeba vám řekne že tyto značky prostě tak umývají. dejte pak vědět jestli jste něco zjistil. zdravím..
Zkuste prohlédnout ty ramena, nejlépe vyndat a napojit na vodu, jestli nejsou zanesené vodním kamenem.
doplněno 13.07.11 13:57:Dobře poskládané nádobí je základ, je o tom i v návodu k obsluze, jinak se proud vody ne všude dostane. Na gel si dost lidí stěžovalo, ale zkušenost s tím nemáme.
Já mám elektrolux a nemůžu na ni křivého slova říct. Candy prý nejsou ani moc dobré pračky. No ale zase je to věc názoru. Deset kusů může být dobrých a 11 štapný
ano máte pravdu tato značka nepatří asi mezi ty nejkvalitnější nejen v myčkách, až budu kupovat druhou tak půjdu do elektroluxu takový názor jsem slyšela z více stran, no člověk se musí poučit, no ted jsem vytáhla plnou myčku a bez jediné vady a to jsem dala program hodinový s předmytím a všechno o.k. i hrnce tak ač ji mám tolik let tak to nemám vychytané, myla jsme prášek do předmytí a tabletu do mytí možná tyto kombinace budou dobré, i když i gel není taky špatný, zjistila jsem že opravdu když se talíře lehce dotýkají tak se neumyjí dokonale a tak i toto je rada dobře skládat nádobí, dám raději méně i když plnou a opravdu dobře skládat. tak to jen na doplnění. díky za názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.