Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myčka Candy nemyje dobře

Od: aljosa11* odpovědí: 7 změna:

Mám taky myčku Candy asi 4 roky, byla jsem s ní spokojena ale poslední dobou mě taky hůř myje, všechno jsem vyzkoušela , myji denně a dát nějaký mírně připálený hrnec to vůbec nepřipadá v úvahu i od polévky to neumyje když to před tím lehce nepřejedu drátěnkou, zkoušela všechny možné přípravky , projet octem prohlédla ramena filtry a dnes jsem zrovna na 1,30hod. program plus eco´, 55-65st. vytahovala pár neumytých talířů atd. ptám se autora "babočka" jestli od doby dotazu na něco přišel jestli se umývání zlepšilo. díky za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

babocka
hodnocení

0x

Zdravím,tady babočka. Nezměnilo se bohužel vůbec nic,všechno to,co popisujete,je naprostá pravda. Ani po používání tablet Denkt Mit z DM drogerie,jak mi někdo radil se n i c nezměnilo. Na rozdíl od vás máme myčku ani ne 1 rok a v poslední době navíc i špatně suší. Nevím,zda je to důvod ji reklamovat, to bychom zase chtěli vědět my. Hodně vaříme a myčku využíváme denně.

aljosa11*
hodnocení

myslím že jsme s tou značkou šáhly vedle i když já ze začátku tak 2 roky, do první opravy po záruce samozřejmě, elektrika, oprava cca 3 tis. byla celkem spokojená a to jsem používala pouze půl hod. program, nyní se mi zdá že spíše v dolním koši to špatně umývá. Jo a to sušení , záleží jaký program aco se myje co je rovné tak je suché jinak někde zůstává voda, ale to dělají i další značky konzultovala jsem s kolegyněmi. Když ji máte v záruce tak bych to asi zkusil se servisákem probrat, třebá má nějakou fintu a třeba vám řekne že tyto značky prostě tak umývají. dejte pak vědět jestli jste něco zjistil. zdravím..

stirecek*
hodnocení

0x

Zkuste prohlédnout ty ramena, nejlépe vyndat a napojit na vodu, jestli nejsou zanesené vodním kamenem.

doplněno 13.07.11 13:57:

Dobře poskládané nádobí je základ, je o tom i v návodu k obsluze, jinak se proud vody ne všude dostane. Na gel si dost lidí stěžovalo, ale zkušenost s tím nemáme.

aljosa11*
hodnocení

díky za radu, to jsem taky zkoušela měla jsem obě ramena vytažená a napouštěla do nich vodu a voda vytékala, už jsem přemýšlela jestli v myčce není malý tlak ale to nevím jak zjistit.

anabela*
hodnocení

0x

Já mám elektrolux a nemůžu na ni křivého slova říct. Candy prý nejsou ani moc dobré pračky. No ale zase je to věc názoru. Deset kusů může být dobrých a 11 štapný

aljosa11*
hodnocení

ano máte pravdu tato značka nepatří asi mezi ty nejkvalitnější nejen v myčkách, až budu kupovat druhou tak půjdu do elektroluxu takový názor jsem slyšela z více stran, no člověk se musí poučit, no ted jsem vytáhla plnou myčku a bez jediné vady a to jsem dala program hodinový s předmytím a všechno o.k. i hrnce tak ač ji mám tolik let tak to nemám vychytané, myla jsme prášek do předmytí a tabletu do mytí možná tyto kombinace budou dobré, i když i gel není taky špatný, zjistila jsem že opravdu když se talíře lehce dotýkají tak se neumyjí dokonale a tak i toto je rada dobře skládat nádobí, dám raději méně i když plnou a opravdu dobře skládat. tak to jen na doplnění. díky za názor.

solenza*

Nechci pomlouvat značku Candy, ale nedávno musela tato firma z trhu stahovat některé typy praček hlavně vrchem plněných kvůli tomu, že se u nich mohl při odstřeďování rozletět buben. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]