Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, jaký průměr zahradní hadice si mám pořídit. Zahrada je cca 300 m2, hadicí nehodlám nic napouštět, jen zalévat stříkáním event. rozstřikovačem. Stačí 1/2coulka nebo to chce větší?
Určitě Vám stačí půlcoulka, na třista metrů bez starostí. Na tak malý prostor bohatě stačí 20m hadice. Na té moc nešetřete, pokud koupite levnou průsvitnou, časem vám bude uvnitř zarůstat řasou a ta bude pak ucpávat kropítko (nebo kropící pistoli). Pokud se jedná o nějakou zahrádku, zkuste využít dešťovou vodu, kterou lze lapat do jakýchkoliv nádob dle možností. Já to na zahradě řeším svodem do beček (sudů) ze zhruba dvanáctimetrové střechy nad kůlnou. Jsem ve svahu a tak mohu i tuto vodu použít pro kropení zahrady v dolní části. Jinak lze holt konvovat, ale za to jsou zase vděčné stromky a keře... ono totiž není nad dešťovku!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.