Nejste přihlášen/a.
dobrý den chtěla jsem dnes koupit na uvěr zahradu a posleze na ní mobilní dum a naštěstí mě napadlo těsně před koupí zavolat známemu takže z toho nakonec sešlo-prý přípojky jsou na hranici pozemku tvrdila paní z realitky já je nikde neviděla.jsou ale pod chodníkem.tvrdili mě že to nic stát nebude a tady se dozvídám kolik to všechno stojí..dají mě na toto vybudování i uvěr-asi celkově i s pozemkem?nebo to mám raději zabalit peníze v hotovosti nemám.
Katko, nejprve si ověřte na energetických společnostech, kde vlastně jsou vedeny sítě a také hlavně, zda bude dostatečná kapacita na případnou přípojku. Další cesta by měla směřovat na stavební úřad a informovat se na umístění mobilního domu, zda to bude možné realizovat na zahradě. No a potom už jenom zbývá banka, zda na tuto nemovitost máte šanci získat úvěr. Sítě asi nevezmou jako zástavu - ale samozřejmě je to na jejich rozhodnutí. Tak hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.