Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čim nejlépe očistit plastový nábytek

Od: masinka* odpovědí: 4 změna:

Cim nejlépe očistím bílý plast nábytek nebo třeba býlá plastová okna?Děkuji za radu.Mašinka

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

0x

No podle teho co znich chcete čistit. Bud na hadřičku trochu cifu a vydrbat tím flek nebo použít odstanovač skkvrn na oblečení což se nám doma osvěčilo.

lidka*
hodnocení

0x

Pokud je nábytek jen mírně znečištěný, stačí do vody Jar, Cif nebo podobný přípravek a mělo by to stačit. V případě, že je to mastná nečistota a skvrny, souhlasím s předchozí radou, dát na utěrku neředěný přípravek, otřít a potom opláchnout vodou. Na bílá plastová okna bych použila stejný postup. Podle mých zkušeností dostávají přes zimu takový nažloutlý povlak - je to trochu něco jako plíseň. Ta se mi objevuje v rozích oken. Zatím jsem ještě nenašla ten správný způsob, jak plísni zamezit. To jsme na poradně již mnohokrát probírali. Jsou to bezva okna, ale toto je problém. *tuc*

doplněno 08.07.11 15:37:

Olo, díky za radu - určitě to vyzkouším. *placni* Na ocet také věřím. *tuc*

ola®

Lidko, zkuste to tam, kde se tvoří ta plíseň v rozích přetřít po každém mytí hadříkem namočeným v octu, mělo by být po problému*frajer*

hodnocení

0x

na bílých plastových oknech a dveřích se mi celkem dobře podařilo odstranit grafity - fixy techickým lihem, moc to nevonělo, ale výsledek OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]