Nejste přihlášen/a.
dobrý den, mam dotaz jak položit desky plovoučky, jestli dlouhou stranou podél okna nebo kolmo na okno, děkuji
no...a co teprve když budete mít v místnosti okna dvě...nebo i tři...a každé v jiné stěně, nebo plovoucí podlaha ve dvou sousedních místnostech...propojených dveřmi...a v každé bude okno také jinak...že?
V bytě máme plovoucí podlahu kolmo na okno...v domku co teď předěláváme jsem ji dal souběžně s okny...deprese nemám ani z jednoho řešení...obojí vypadá dobře.
Pozor taky na dopadající světlo z okna, zvýrazňuje dlouhé spáry, takže jestli to není nějaká úzká místnost,která by se opticky ještě víc protáhla, položil bych to souběžně s oknem. Nejelegantnější řešení je ale na 45°, sice je větší prořez, ale výsledek je super. Hodně to pomůže tam, kde jsou křivé zdi.
přímo na obale plovoucí podlahy je namalovaný obrázek, jak se podlaha pokládá vůči oknu a dveřím. samozřejmě se to nemusí dodržet,ale zřejmě to má pohledový význam a nebo z hlediska diletace. já to raději dodržel a bylo to nakreslené na všech plovoucích podlahách, které jsem kdy viděl a pokládal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.