Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti se schody - kov a dřevo

Od: bohuslava odpovědí: 3 změna:

máte někdo zkušenosti s exteriérovými schody kombinovaými dřev kov? jaká dřeva jsou na to nejlepší?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejlepší jsou všechna běžně dostupná dřeva, z měkkých se mě osobně nejvíc líbí borovice, z tvrdých jasan a jilm. Ovšem co člověk to názor. Co bych si domu nikdy nedal je buk, ten má jen dvě smysluplný využití, prkýnko na maso a topení do udírny.

jabraka*
hodnocení

0x

Borovice rozhodně ne,z vlastní zkušenosti vydržela venku 2 roky.Progresivní jsou exotická dřeva,ale ta cena?šlágr jsou kompozity - dřevoplasty.

JABRAKA

Sypu si popel na hlavu, přehlédl jsem, že se jedná o venkovní schody. Tam borovici opravdu ne. Ven bych klidně šel do smrku, případně dub. Já ani s exotickými dřevinami nemám dobrý zkušenosti, spíš špatný a hodně. U nás na horách nejvíc vydží obyčejný smrk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]