Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych radu.Vybrousila jsem dřevěnou podladu a potřebovala bych poradit čím zatmelit spáry v podlaze?Děkuji Gábi
Spáry mezi prkny? Jak jsou velké? Nechcete se s nimi raději smířit? Dřevo pracuje s teplotou a vlhkem takže počítejte se zvětšováním a zmenšováním spár. Nevím jestli tyto pohyby dokáže nějaký tmel absorbovat tak, aby nepraskal a nevypadával. Ono to pak vypadá dost hnusně, hůř, než když je spára přiznaná.
No nevím měla bych pocit,že mi z toho něco poleze..
je to v patře a taky si myslím že by tam s vlhkostí neměl být problém..Spáry jsou velke různě zhruba od 2-5 mm..
5mm už je docela dost to je asi něco staršího, že? V tom případě viz rady kolegů a šikovnou ruku přeju. Vlhkost mám na mysli vzdušnou, té neutečete, ani jejímu kolísání. V zimě je vzduch sušší, v létě vlhčí, však uvidíte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.