Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obklady moderni kuchyn

Od: iren* odpovědí: 12 změna:

dobrý večer. potřebuji poradit co se dava na zed za kuchynskou linku.jsou nejake jine možnosti kromě oblkadu a skla. nemužeme nic vybrat. obklady se nam nelibi a sklo mi přijde drahe a ani nevim kde sehnat. co doma mate vy.?diky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Mimo obkladu a skla muzete dat na zed treba MDF desku s povrchem podobnym jako pracovni deska Vasi kuchyne..tloustka je cca 8mm.
hop®

Tloušťka může být i 18mm, není to rozhodující. Ale je to dnešní trend, stále více zákazníků místo obkladu volí toto řešení. A věřte, nevypadá to zle...

doplněno 06.07.11 22:45:

Kovářova kobyla a ševcova žena... doma mám stále komunistický umakart... *hi*

des*
hodnocení

0x

Natřenou zeď olejovou barvou.

pt®
hodnocení

0x

Deska i za linkou. - stařenka

doplněno 06.07.11 23:45:

obrázek z netu

Obklady moderni kuchyn
pt®

a další deska za linkou.

doplněno 06.07.11 23:45:

obrázek z netu

Obklady moderni kuchyn #2
hop®

Stařenko, Vy máte doma dvě kuchyně? *sok*

pt®

Hopíku, ani jedna není moje, my máme klasický obklad.:) - stařenka

jabraka*
hodnocení

0x

Pt:

lepil jsem za linku lino,které vypadalo velice podobně jako na fotce .

Jednoduché,levné a rychlé.Fotku tu nemám ,až budu doma.

JABRAKA

petass*
hodnocení

0x

A proč ne obklad? Přece s nemusíte vracet 30 let zpátky a našoupat tam bílou obkladačku 20x20 s šedou spárou. Teď je tak nepřeberné množství obkladů, že si snad musí vybrat každý. Lamino deska je samozřejmě taky fajn. Já jsem zvážil všechna pro a proti a šel jsem do velkoformátového obkladu 60x30. Minimum minimálních spár :). Spokojenost.

hop®

No, nevím, jsem zastánce větších obkladů na větší plochy a menších rozměrů na menší plochy, to doporučuji i zákazníkům. Podle mého názoru si dát na (přibližně) padesáticentimetrový pruh do linky takhle velké obklady není příliš estetické. Raději doporučím obklad 10x10 a do toho občas vložit ku*dičku (Admin snad promine), to jsou ty obrázky s motivem cibule či hrnku na kafe. Je to pro mne víc práce, ale myslím že výsledek je lepší. Ale pokud jste spokojen, tak je dobře.

hodnocení

0x

Byla jsem na návštěvě u mladých lidí a tam mají kuchyň obloženou dlaždičkami 10x10cm. Tmavě modré, světle modré, žluté a červené. Barvy se neopakují pravidelně. Vyspárováno je skořicově. K lince, která je do L a tváří se jako dřevo. Veselá paráda až na půdu. Opravdu úžasné. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]