Nejste přihlášen/a.
dobrý večer. potřebuji poradit co se dava na zed za kuchynskou linku.jsou nejake jine možnosti kromě oblkadu a skla. nemužeme nic vybrat. obklady se nam nelibi a sklo mi přijde drahe a ani nevim kde sehnat. co doma mate vy.?diky
Tloušťka může být i 18mm, není to rozhodující. Ale je to dnešní trend, stále více zákazníků místo obkladu volí toto řešení. A věřte, nevypadá to zle...
doplněno 06.07.11 22:45:Kovářova kobyla a ševcova žena... doma mám stále komunistický umakart...
A proč ne obklad? Přece s nemusíte vracet 30 let zpátky a našoupat tam bílou obkladačku 20x20 s šedou spárou. Teď je tak nepřeberné množství obkladů, že si snad musí vybrat každý. Lamino deska je samozřejmě taky fajn. Já jsem zvážil všechna pro a proti a šel jsem do velkoformátového obkladu 60x30. Minimum minimálních spár . Spokojenost.
No, nevím, jsem zastánce větších obkladů na větší plochy a menších rozměrů na menší plochy, to doporučuji i zákazníkům. Podle mého názoru si dát na (přibližně) padesáticentimetrový pruh do linky takhle velké obklady není příliš estetické. Raději doporučím obklad 10x10 a do toho občas vložit ku*dičku (Admin snad promine), to jsou ty obrázky s motivem cibule či hrnku na kafe. Je to pro mne víc práce, ale myslím že výsledek je lepší. Ale pokud jste spokojen, tak je dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.