Nejste přihlášen/a.
dobry den jeste se chci zeptat mam zatelene podkrovi az do hrebene a mam klestiny na ktere budu delat strop,tak nevadi ze mezi hrebenem a klestinami bude mezera?muzu dat parozabranu az pod klestiny?nebo musi byt do hrebene kdyz je do hrebene ta izolace?
bude to jako tady na poslednim obrazku s tim rozdilem ze izolace bude mezi i pod krokvemi az do hrebene a ten strop bude ze spoda na klestinach www.poradte.cz/do/...
predem dekuji za odpoved
Parozábrana má být mezi izolací a vnitřkem, to znamená, že pokud bude izolace až do hřebene mezi trámy, tak se dá folie až do hřebene a strop na kleštinách bude jen falešný. Nebo jak jsem to dělal já, izolace jen ke kleštině, pak přes ní , no a parotěska kopíruje izolaci zevnitř. parotěsku jsem lepil na rastr sádrokartonu oboustranou lepenkou, jelikož jsem dával ještě izolaci mezi profily.
a muzu dat tedy tu parozabranu az na ten falesny strop?izolaci do hrebene a na klestinach parozabrana s palubkami muze to tak byt? nebo se neco stane?nechci se totis piplat s vyrezavanim parozabrany kolem klestin
dekuji za odpoved
takhle to mam ted udelane i53.tinypic.com/f/... tak jestli takhle tu parozabranu muzu nechat a nebo ji musim vyrezat prez klestiny az k hrebenu podle meho je jedno ze u hrebene nebude naco by tam byla kdyz strop budu nic o cca 50cm niz pod klestinami dekuji za rady
Martine, muzes to tak nechat, ale nesmi byt zadny vstup(pudni schody apod.) do tohoto prostoru z casti ktera je zabalena do parozabrany.
Ok zadny vstup tam nebude bude to jen uzavreny prostor nad stropem a parozabranou
diky za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.