Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,obracím se na vás s pomocí,radou-jakým způsobem uchytit dřevěné polštáře(rošt) na podkladní beton(respektive na izolaci,aniž by byla izolace narušena) .Na rošt přijdou palubková prkna síly 28mm.S roštem můžeme jít maximalně 12cm.Čím pak zateplit rošt,eventuelně musí být na izolaci a pod prknama pe folie.Děkuji za pomoc
debnarka,
nevidím důvod proč chytat polštáře k pohkladu, proč? Pokud opravdu chcete, tak zafixovat pěnou...
Že by výpary z asfaltu zničili izolaci je nesmysl, jako dýchýní stěny.
viz polydek... polydek.cz/...
vidíte tu lepenku na polyši?
Foliu na hydroizoláciu musíte dat,aby polystyren nedegradoval od výparov asfaltu.Potom rošt položit bez upevnenia -plavajúco iba 1-2cm od steny a vyplnit "podlahovým" , nie fasadnym polystyrenom na presno a prkna neopírat o stenu. Izolácia a rošt sú v rovine.Obvodova lišta je upevnená len do steny a podlaha može dilatovat Kamenná vata podlahová je drahšia Nezateplenie hranov roštu je minim.ztrata.
p Cukraku skutočne ma zaujíma ,prečo je nezmysl moje tvrdenie že ,výpary asfaltu degradujú polystyren a treba ho separovat folii .Vysvetlite mi moj omyl ,dakujem
kamile, nelze vysvětlit něco co neexistuje. Jak mám vysvětlit, že ty výpary neudělají nic s polyšem?
Měl byste vy dokázat nějakým nařízením, předpisem výrobce, a podobně, že asfaltová lepenka nesmí přijít do styku s polyšem.
Kamile takto stačí? nebo co Vás přesvědčí, že nemáte pravdu?
Přeji hezký víkend.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.