Nejste přihlášen/a.
zdravím mam na sucho postavenou zed z KB bloku cca 250 ks chci si objednat beton z betonárky ale nevím kolik?nikde jsem nenasel kolik KB bloky sezerou betonu hledal jsem i u výrobce a nic jsem nenasel
poradí nekdo?
díky
na netu bych našel katalogový list příslušného bloku a zjistil rozměry, když vezmete (v metrech) vynásobenou šířku a výšku a hloubku dutiny nebo součet více dutin v bloku na konci krát jejich počet, mel by Vám vyjít objem betonu. Ale něco málo zabere ocelová výztuž pokud se osazuje. Zvlášť bych to nehrotil, vždycky výjde číslo s určitou přesností, nikde asi supr přesnou hodnotu nezjistíte. Zkuste najít ty rozměry, nebo odměřit metrem na místě. Jinak znám i KB bloky v kombinaci s pevnostní vodorovnou plastovou geomřížovinou bez výplně betonem = taky možnost/alternativa použití.
projekt není.je to zed 22m dlouhá na jedne stane 20cm a na konci 120cm výška kde pak budou jeste sloupky 100-120 cm je to zed na hranici pozemku se sousedem a smerem k sousedovi bude pohledová a smerek k novostavbě bude zasypána do výšky cca 1m jelikož jsme oproti sousedovi s podlahou baraku o 1m výše. a tam bude stání
ríkám cca 250 ks kb bloku nechápu proc výrobce nemá uvedenou spotřebu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.