Nejste přihlášen/a.
Střechu chatky jsem před 5-ti lety natírala gumoasfaltem, protože nám tam zatékalo. Nyní začalo opět zatékat. Střecha je nepatrně skloněná (asi 20 - 25 stupňů). Teď jsem si zde v jednou článku přečetla, že na rovnou střechu doporučuje pan Docent Plastonit, ale ten je na plochou střechu se sklonem do 7 stupňů. Mohu to použít i na naší střechu? Ono totiž zatéká právě někde nahoře, a mám obavu, aby hmota neztekla dolů a nahoře nic nezůstane. Můžete mě prosím poradit?
No já se v tom nevyznám. Pro mě by bylo snažší to jen natřít, ale ráda se nechám poučit. V rodině nemáme chlapa a my ženské tomu moc nerozumíme. Koupím nějakou střešní krytinu a speciálníma hřebíkama jí přitluču do stávající střechy? Můžete mně poradit?
Aha, no některé jsou šikovnější než kdejaký chlap. Nevím co tam máte teď, předpokládám že IPU či něco podobného když se to jen natíralo, ne plech. Aie to by chtělo někoho kdo s tím dělá, vzít kus IPY ale nejlépe navařit, pokud by nestačil nátěr a položit nad protékající místo, nalepit. Pod jen položené to zase poteče. Zatím na to hoďte igelit, ale přes hřeben, podle toho jak je plocha velká, když je takové počasí..
Díky, jdu koupit nějakou igelitovou černou plachtu, zatížím to cihlama a připravím se na důkladnější opravu. Snad to zvládnem.
Tak igelitová plachta je na střeše. Koukala jsem, že střecha byla právě na tom místě, kde zatéká již záplatovaná. Tak asi bude lepší potáhnout střešní lepenkou celou střechu. No, když už teď jsem zjistila, že mě střecha unese, tak to snad velký problém nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.