Nejste přihlášen/a.
Chystáme rekonstrukci kuchyně a narážím na problém jakou pokládku zvolit jelikož je takových typů...prosím poradíte mi jaké všechny druhy existují a pro a proti?Neexistují nějaké dobré stránky na toto téma? Jakou by ste doporučili Vy?nekoukám na to co je zrovna In...Podlahu potřebuji do kuchyně a chodby a musí být stejná jelikož ji máme napojenou na kuchyň.Díky
Dotaz je,metalliko,trochu zmatený.Jde ti o krytinu na podlahu,nebo o vlastní podlahu?
JABRAKA
Jedná se mi jakou pokládku zvolit např..lino, parkety, dlažbu apod...co jsem tak nějak zjištovala tak se čím dál víc mi zamlouvá vinylová podlaha
" metalica", my máme v RD a syn V paneláku PVC vinilové NOVILON /Nova a Viva/, nebo Marmoleum /něco na bázi korku/. Je to holandské lino, v šíři 2,3,4 m a v tloušťce 2,7 - 3,2 mm. Toto lino má paměť a vytlačení po nábytku se srovná, je vhodné i pro podlahové vytápění, má izolační vrstvu a nestudí. je měkké na došlap a hodí se, jak do kuchyně, do chodby i do obytných místností. Podívejte se na stránky : forbo.cz. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.