Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová pokladka podlahy

Od: metallica* odpovědí: 5 změna:

Chystáme rekonstrukci kuchyně a narážím na problém jakou pokládku zvolit jelikož je takových typů...prosím poradíte mi jaké všechny druhy existují a pro a proti?Neexistují nějaké dobré stránky na toto téma? Jakou by ste doporučili Vy?nekoukám na to co je zrovna In...Podlahu potřebuji do kuchyně a chodby a musí být stejná jelikož ji máme napojenou na kuchyň.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Dotaz je,metalliko,trochu zmatený.Jde ti o krytinu na podlahu,nebo o vlastní podlahu?

JABRAKA

metallica*
hodnocení

Jedná se mi jakou pokládku zvolit např..lino, parkety, dlažbu apod...co jsem tak nějak zjištovala tak se čím dál víc mi zamlouvá vinylová podlaha

standam*

tu jsem ti chtel napsat

metallica*
hodnocení

:) tak fajn a mají na výběr z dosti druhů?

pt®

" metalica", my máme v RD a syn V paneláku PVC vinilové NOVILON /Nova a Viva/, nebo Marmoleum /něco na bázi korku/. Je to holandské lino, v šíři 2,3,4 m a v tloušťce 2,7 - 3,2 mm. Toto lino má paměť a vytlačení po nábytku se srovná, je vhodné i pro podlahové vytápění, má izolační vrstvu a nestudí. je měkké na došlap a hodí se, jak do kuchyně, do chodby i do obytných místností. Podívejte se na stránky : forbo.cz. - stařenka

forbo-flooring.com/...

forbo-flooring.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]