Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat.
Chceme k již několik desítek let stojícímu domu přizdít předsíňku. Někde jsem slyšel, že starou omítku nemusím odsekávat, že stačí pouze natřít penetrací a potřít nějakým lepidlem. Zajímá mne jakou penetrací a jakým lepidlem, nebo jestli vůbec se tato metoda dá použít a oplatí se či nikoliv.
Děkuji za reakce a rady.
lepidlo nezabrání tomu, aby nový základ pod předsíňkou nesedal jinak než základy domu... pokud se Vám nepodaří nějak perfektně napojit na starý základ ten nový, bude styk stěn předsíňky a starého domu praskat...
nepíšete o rozměrech předsíňky, pokud nebude moc velká, možná, že by se dala udělat z lehkých materiálů a zavěsit na stěnu domu...
doplněno 03.07.11 18:56:blahopřeji k předvídavosti, máte o starost méně!
technologii Vám poradí kolegové od fachu, zřejmě bude záležet i na složení omítky, velikosti přístavku, vázání stěn by nebylo také od věci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.