Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuje sušička odpad?

Od: bouli odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, poradíte, co je potřeba k zapojení sušičky? Stačí zásuvka, nebo potřebuje odpad a vodu? Jedná se o kondenzační sušičku. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

připojuje se hadicí na odpad pro odvod kondenzátu a samozřejmě elektriku

doplněno 01.07.11 20:15:

tak jsem koukal, že jsou i sušičky, které mají přihrádku, do které se kondanzát shromažďuje a pak se vyleje ručně

qwert*
hodnocení

0x

co to je za výrobek? Máte návod nebo na štítku je typ a výrobce. Pokud si koupíte spotřebič, je tam návod v češtině jak s ním zacházet. Výrobce si s tím dá takovou práci a vy si to ani nepřečtete :)

hodnocení

0x

ze své zkušenosti vím, že těch co jsou napojeny přímo na odpad je naprosté minimum. většina z nich má šuplík na vodu, je to většinou uvedeno i přímo na www stránkách prodejců, v obchodě to rovnou uvidíte :)

aaaab
a co ta voda? Proč mají kombi vyšší spotřebu vody se sušením?

ta voda zůstane v šuplíku, který musíte po každém sušení vylít. Jaké kombi? Kombinace pračka + sušička v jednom se obecně nedoporučuje, už kvůli tomu, že sice vyperou cca 5kg prádla, ale usuší jen polovinu tzn. po vyprání musíte polovinu dát stranou a sušit 2x, což bude časově dost náročné. Pračku máme v koupelně, sušičku v pracovně. Jinak sušička v koupelně je ideál hlavně v zimě - vytopí celou místnost, což je v koupelně příjemné!

aaaab
no dobrá a kde je ta vyšší spotřeba vody?

Prádlo je třeba po sušení ochladit...koupě kombisuškopračky je něvtětší hloupost co lze udělat...

doplněno 03.07.11 18:33:

Obrovská spotřeba energie, nadměrné zatěžování dalších částí... atd..je toho více... ale když není možnost a jsou-li někomu spotřeby atd jedno tak at si to provozuje...

hop®

Proč je to největší hloupost? Jsem s tímto zařízením spokojen. *nevi*

hádám, že v kombinaci pračky-sušičky je tak málo prostoru k ochlazování páry a tedy k její kondenzaci, že se tomu pomáhá studenou vodou - proto je jí vyšší spotřeba - potřebuje se paradoxně i k sušení. Nejsem si tím jist, ale někde jsem to slyšel.

hop®

Ano, tak to funguje, pračka si při sušení občas napustí a vypustí menší množství vody.

hodnocení

0x

Zatím co jsem se dostal do kontaktu se sušičkami každá měla šuple na vodu a každá šla předělat na odpad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]