Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu zkušenější.Bydlíme v domku,chováme vevnitř štěně maltéze,ač se snažím po ní hned vše uklidit,přeci jenom,když přijdu zvenku cítím jsitou "nevůni",ale pozor štěně jinak miluji.Prosím o radu jak nejlépe provonit dům,jaké vůně se Vám osvědčily,zkoušela jsem rozprašovače,ale brzy to vyprchalo,gelové nebyly cítit vůbec.Poradíte?
Nejsem pejskař, ale co na tu vůni ten pes? Třeba ho bude dráždit, vždyť má citlivější čich než mi. Myslím, že bude lepší aby se spíš omezil ten jeho psí pach nějakým způsobem a ne ho přebít něčím silnějším.
Ahoj, tohle naprosto chápu, my máme doma 7 psů, ale žádné štěně...vůni jsem si koupila do elektriky, která vydrží minimálně 2 měsíce v nonstop provozu...vůbec to nevyndavám ze zásuvky...a hlavně ty vůně se mění po nějaké době, takže neotupíš a stále to cítíš
Prodávají teď i hypoalergenní náplně, takže jestli chceš tak můžeš vybrat i z těchto vůní...nedám na to dopustit...
Snad můžu říct i značku Ambi pur 3volution do elektriky...
ahoj
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.