Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlažbu na ipu jak udelat

Od: ed* odpovědí: 4 změna:

Mám balkon 4 na 1,2m se spádem 3cm mám ho oplechvaný a nalepená na něm ipa. Potrebuji tam dát dlažbu. Další beton tam už nejde dát.Šla by ipa napenetrovat stavlepem a potom tam dát lepenku v kýblu a pak dlažbu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jistě že to jde, ale...

když zasvítí slunce ( a dneska to pralo) rozpálí dlažbu, ta ohřeje lepnku v kýblu, penetraci, a asfaltovou lepenku. Víte při jaké teplotě taje asfalt? Klidně se může stát, že asfalt povolí a rozteče se i s dlažbou...

Ale nevím jak tam hodně svítí slunce...

kjanik112*
hodnocení

0x

Už jsem mél takový případ.Zákazníka jsem ovšem upozornil, že výsledek je nejistý a záruku mu nedám-souhlasil. Takže:problém je, se na tu ipu chytit. Já to řešil tak, že jsem si připravil kbelík suchěho, hrubšího písku. Pak jsem opatrně ipu nahřál hořákem, natavil její povrch, a písek jsem do ní namrskal rukou. Nechal to zchladnout a zbylý písek se vymetl.Na tento zdrsněný povrch jsem to pak nalepil lepším lepidlem na dlažbu.A žádný hřebenový hobl-vše bylo nalepeno celou plochou. A tenkrát ani žádné tekuté lepenky nebyly. Spárování jsem provedl také hned tím lepidlem. Práce pro vraha, ale žádná reklamace ani po letech.

vasekpasek*

Ono taky co reklamovat, když na to není záruka... :)

jabraka*
hodnocení

0x

nejlépe položit na lepenku perlinku,ohřát hořákem,aby se přilepila a je možno flexibilním lepidlem lepit obklady.Aby se dlažba ohřála na víc,jako 70 st C jsem ještě nezažil.Penetrace nutná není.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]