Nejste přihlášen/a.
Mám balkon 4 na 1,2m se spádem 3cm mám ho oplechvaný a nalepená na něm ipa. Potrebuji tam dát dlažbu. Další beton tam už nejde dát.Šla by ipa napenetrovat stavlepem a potom tam dát lepenku v kýblu a pak dlažbu.
Už jsem mél takový případ.Zákazníka jsem ovšem upozornil, že výsledek je nejistý a záruku mu nedám-souhlasil. Takže:problém je, se na tu ipu chytit. Já to řešil tak, že jsem si připravil kbelík suchěho, hrubšího písku. Pak jsem opatrně ipu nahřál hořákem, natavil její povrch, a písek jsem do ní namrskal rukou. Nechal to zchladnout a zbylý písek se vymetl.Na tento zdrsněný povrch jsem to pak nalepil lepším lepidlem na dlažbu.A žádný hřebenový hobl-vše bylo nalepeno celou plochou. A tenkrát ani žádné tekuté lepenky nebyly. Spárování jsem provedl také hned tím lepidlem. Práce pro vraha, ale žádná reklamace ani po letech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.