Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s touto tlakovou myčkou? Uvažuji o její koupi a ráda bych znala názor více lidí, díky.
Nechci vám jí nak vymlouvat ale tato se mi zdá lepší sice má o 40 barů mín ale prece jen to značka a když se vám na ní něco porouchá tak nato seženete lépe servis obchodni-dum.cz/...
Děkuji za radu.. s tím servisem to je fakt.. nakonec po zdlouhavém hledání a dotazování v různých prodejnách sem teda koupila Boschku.. trošku jinou než mi radíte, na těch původních stránkách co sem si našla mají k tomu pár doprovodných služeb, takže jsem zvolila nakonec bosch aquatak 100, tak uvidím, jak budeme spokojeni
hlavně se ptejte,jaké má myčka zpětné ventily u pístů čerpadla.Protože ty nejlevnější šmejdy v marketech mají často ventilky z plastu,místo aby byly kovové nebo keramické nebo jiný tvrdý material.Je z podivem,jak můžou ti mizerové dávat na tak velký tlak,jaký má myčka,plastové zpětné ventily.Prostě vyrábět co nejlevnější krám,hlavně když to chvíli poběží a lidi to koupí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.