Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlaková myčka PPW- 140

Od: johana* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s touto tlakovou myčkou? Uvažuji o její koupi a ráda bych znala názor více lidí, díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiik*
hodnocení

2x

Nechci vám jí nak vymlouvat ale tato se mi zdá lepší sice má o 40 barů mín ale prece jen to značka a když se vám na ní něco porouchá tak nato seženete lépe servis obchodni-dum.cz/...

johana*
hodnocení

Děkuji za radu.. s tím servisem to je fakt.. nakonec po zdlouhavém hledání a dotazování v různých prodejnách sem teda koupila Boschku.. trošku jinou než mi radíte, na těch původních stránkách co sem si našla mají k tomu pár doprovodných služeb, takže jsem zvolila nakonec bosch aquatak 100, tak uvidím, jak budeme spokojeni :)

kecal
hodnocení

0x

hlavně se ptejte,jaké má myčka zpětné ventily u pístů čerpadla.Protože ty nejlevnější šmejdy v marketech mají často ventilky z plastu,místo aby byly kovové nebo keramické nebo jiný tvrdý material.Je z podivem,jak můžou ti mizerové dávat na tak velký tlak,jaký má myčka,plastové zpětné ventily.Prostě vyrábět co nejlevnější krám,hlavně když to chvíli poběží a lidi to koupí.

johana*
hodnocení

Děkuji za radu, je fakt, že ty plastové by asi vážně dlouho nevydrželi.. tak asi rači připlatit a mít jistotu, že tam nebude plast...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]