Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásyp zámkové dlažby

Od: sedlib* odpovědí: 2 změna:

Hezký den,
Chci se zeptat ,Dělám zámkovou dlažbu podloží mám dle návodu výrobce ale potřebuji vědět jestli je velký problém když sem zasypával ostrým pískem který sem si naosíval tak na 0-3. Všude píšou křemičitý.Polovinu mám hotovou zasypanou ještě mi schází další část tak nevím ,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

sedlibe, mohu Vás ujistit že je lepší písek kremičitý, ale již nevím proč. Proto klidně dávám levnější "naplaveninu"za 60Kč za tunu (2009)

výsledek po letech...nikdo to nepoznal.

zde: cukrar.rajce.idnes.cz/...

a zde: cukrar.rajce.idnes.cz/...

kdo nevěří, ať přijede...

olaf71*
hodnocení

0x

je to jedno, čím to zasypete. Milan Cukrářů taky neporadil špatně,ale já poradím takto: nejlepší je mletý vápenec, oproti křemičitému písku má dvě výhody. Je levnější a nerostem v něm tak rychle tráva, mech atd. Křemičitým pískem se lehce zasypává, protože má kulatou strukturu, některé barvené dlažby po mletém vápenci mohou utrpět újmu na vzhledu. No a teď si vyberte;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]