Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte, zda mohu použít OSB desky - nevím o jaké síle - jako podlahu v malinké místnosti, kde se pouze přespává? díky Alim
doplněno 27.06.11 20:41:stávající podlaha je z prken, OSB desky chceme na toto položit a překrýt celoplošným kobercem. díky Alim
0x
Tak nejlepší by byly OSBéčka pero drážka a broušené. Pokud je budete dávat na rošt, tak samozřejmě čím silnější, tím lepší, já bych dal dvě 12 mm. křížem přes sebe na lepidlo a prošroubovat.
0x
Dobrý den,
řeším podobný problém... Chci předělat podlahu v panelovém domě. Zatím jsem odházel starou plovoučku z chodby a podlaha je docela nerovná. Vodováha se na ní kymácí. Moc se mi nechce celý byt samonivelačkou vyrovnat. Přemýšlel jsem jestli by nestačilo dát jednu řadu Durélis desek s pérem o síle 1,2 mm a na ní druhou řadu Durélis desek o té samé síle okorád že opačným směrem aby se desky nekryly stejně¨, ale do kříže. Pod to asi nějaký miralon. Co myslíte? Mohlo by to takhle fungovat? Jo na desky bych pak chtěl lepit vynilovou podlahu.
Za vaše názory předem děkuji!
- Tloušťka OSB - konstrukce podlahy
- Parotěsná folie na OSB pod plovoucí podlahu?
- OSB desky jako finální podlaha
- OSB podlaha na chalupu?
- Osb desky na podlahu
- OSB podlaha - jak to vypadá?
- Jaké OSB desky na podlahu?
- OSB nebo P3 desky pro roznašecí vrstvu podlah
- OSB desky jako podlahu do kuchyně
- Osb podlaha
- OSB podlaha
- OSB podlaha
- Pokládka dřevěné podlahy
- OSB podlaha
- OSB na podlahovém topení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.