Nejste přihlášen/a.
Prosím, poraďte, zda mohu použít OSB desky - nevím o jaké síle - jako podlahu v malinké místnosti, kde se pouze přespává? díky Alim
doplněno 27.06.11 20:41:stávající podlaha je z prken, OSB desky chceme na toto položit a překrýt celoplošným kobercem. díky Alim
Tak nejlepší by byly OSBéčka pero drážka a broušené. Pokud je budete dávat na rošt, tak samozřejmě čím silnější, tím lepší, já bych dal dvě 12 mm. křížem přes sebe na lepidlo a prošroubovat.
Dobrý den,
řeším podobný problém... Chci předělat podlahu v panelovém domě. Zatím jsem odházel starou plovoučku z chodby a podlaha je docela nerovná. Vodováha se na ní kymácí. Moc se mi nechce celý byt samonivelačkou vyrovnat. Přemýšlel jsem jestli by nestačilo dát jednu řadu Durélis desek s pérem o síle 1,2 mm a na ní druhou řadu Durélis desek o té samé síle okorád že opačným směrem aby se desky nekryly stejně¨, ale do kříže. Pod to asi nějaký miralon. Co myslíte? Mohlo by to takhle fungovat? Jo na desky bych pak chtěl lepit vynilovou podlahu.
Za vaše názory předem děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.